Miért a Kész?

Kik vagyunk?

A KÉSZ Csoport tagvállalatai tevékenységüket a mérnöki és technológiai iparágakban, a szálloda- és vendéglátóiparban, az eszközkezelés és -finanszírozás, valamint az üzletviteli megoldások és szolgáltatások területén végzik. Mára Magyarországon és Európa-szerte több mint 1800 munkatársat foglalkoztatunk, leányvállalatunk van Romániában, Ukrajnában, Szerbiában és Németországban, továbbá nagy sikerrel bonyolítunk projekteket a világ számos más országában. Cégcsoportunkat két nagyobb divízióra osztjuk.

A KÉSZ Engineering & Technologies divízió magában foglalja a vállalatcsoport legfőbb mérnöki tevékenységeit, az épületek tervezésén, kivitelezésén át egészen az acélszerkezetek, hajók és vasbeton szerkezetek gyártásáig. A vállalat sokszínűségét nem csupán a változatos referenciák, de az innovatív megoldások és a folyamatos megújulási képesség is igazolja.

A KÉSZ Business Solutions divízió tömöríti mindazon gazdasági szolgáltatásokat, melyek egyrészről a cégcsoport működését támogatják, másrészről a cégcsoporttól függetlenül kínálnak ingatlanüzemeltetési, üzletviteli, kereskedelmi és HORECA (hotel, restaurant, catering) szolgáltatásokat.

Közel 2000-en vagyunk és bármelyik generációval találkozhatsz munkád során

Miért válassz minket?

Szakmaiság
Gondoskodás
Élmény

Munkád során sokrétű tevékenységi körrel foglalkozhatsz egy támogató és hozzáértő közösségben, ahol tapasztalatodat átadhatod, és ha tanulni szeretnél, van kitől. Ha még karriered elején állsz, és nem tudod, mi érdekel igazán, vagy épp más irányba szeretnél fejlődni, mint korábban, abban is segítünk. Karrierutadat te határozhatod meg, ezt képzési lehetőségeinkkel támogatjuk.

A munka mellett a gondoskodásról sem feledkezünk meg, támogatjuk a betanulási időszakodat, és később is igyekszünk kényelmessé tenni a mindennapokat – nyári táborokat szervezünk a KÉSZ-es gyerekeknek, irodáink környékén számos étkezde közül választhatsz, egészségbiztosításunkkal és számos szűrővizsgálattal szeretnénk megelőzni a gondokat, de ha egy KÉSZ-es szorult élethelyzetbe került, SegítőKÉSZ alapítványunkhoz is fordulhat támogatásért.

Rendszeresen csinálunk közös programokat. Biciklis és motoros túrákat szervezünk, rengeteg futóversenyen veszünk részt együtt, évente kétszer horgászversenyt tartunk, vannak focicsapataink, néhány kancsó tea és süti mellett havonta összeül a könyvklubunk, vagy épp kreatív kézműves apróságokat készítünk. Emellett évi két nagy rendezvényünkön, a KÉSZ Pikniken és a karácsonyi partinkon több száz KÉSZ-es együtt ünnepli a közösen megtett mérföldköveket.

Ezt csináljuk, amikor lazítunk:

Kerekpáros klub
Futó klub
Gokartosok
Horgász klub
Motoros klub
Könyvklub
Kreatív klub
Foci klub

Ezt csináljuk, amikor dolgozunk:

Izgalmas projektekben vehetsz részt, ahol az eddigi tudásodat kamatoztathatod, vagy megszerezheted azt a tudást, amit később, egy másik projekten fogsz felhasználni. Az új dolgokra is nyitottak vagyunk, az ötleteidre építünk. Néhány fontos projektünk:

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Skycourt 2A és 2B terminál
Mercedes-Benz gyár, Kecskemét
Puskás Ferenc Stadion, Budapest
Kossuth Lajos tér, Budapest
Tiszai árvíz újjáépítések
LEGO Játékelem Gyár, Nyíregyháza

Néhány KÉSZ-es karrierút:

Sas Erika, ügyviteli üzletágvezető: 2011-ben junior számviteli munkatársként kezdtem a KÉSZ-nél. 2016-ra már gazdasági jellegű projekteket vezethettem, 6 év elteltével az ügyviteli üzletág vezetésére is kineveztek. Szerintem itt egyszerre lehet megismerni egy multinacionális vállalat működését, és egy szolgáltató központét is. Azt szoktuk mondani, hogy ami nálunk a számviteli területen nem fordul elő, az nem is létezik.

Ballay Zsolt, tervezési projektmenedzsment vezető: 2005-ben nyári gyakorlaton kezdtem el a KÉSZ-nél dolgozni és gyártmánytervezőként folytattam. Fokozatosan kaptam statikus feladatokat, nemzetközi projekteket, majd projektvezető lettem – ma már a projektvezetők vezetője.  Itt könnyen találhatsz magadnak mentort, sokat tanulunk egymástól. A KÉSZ-nél nagyon izgalmas feladatokon dolgozhatsz, és különleges rálátásod lehet a folyamatokra.

Barócsi Róbert, gyártás-szerelés ágazatvezető: 2007-ben, nyári gyakorlatra jöttem a KÉSZ-hez. Támogatták a továbbtanulásom, így a BME mellett egy párizsi egyetemet is elvégeztem. Először tervezésen, majd építésvezetőként, azután projektigazgatóként dolgoztam, most pedig ágazatvezető vagyok. Olyan acélszerkezeti projekteket élhettem már meg, mint a Kaposvári Cukorgyár, Groupama Aréna, Puskás Stadion, Dagály Uszoda, vagy a Mercedes gyár.

Tormási Péter, gyártóműhely csoportvezető: 16 évesen tanulóként kezdtem a KÉSZ-nél. Rögtön munkát ajánlottak, és már 15 éve itt vagyok. Szerkezetlakatosból lettem csoportvezető – van lehetőségem fejlődni és bizonyítani. Büszke vagyok rá, hogy maradandót alkothatok. Jó érzés, hogy a munkáinkkal ország, sőt világszerte találkozhatok, és elmondhatom, hogy ezeknek én is részese vagyok.