Csatlakozz hozzánk

Hogyan tudsz jelentkezni hozzánk?

Ha megtaláltad a profilodba illő pozíciót, válaszd a „Jelentkezem” lehetőséget és töltsd fel önéletrajzod. Ha önéletrajzzal pályázol a rendszer automatikusan kitölti az adataid a jelentkezési mezőkben, melyek a regisztrációhoz szükségesek, így azokat csak ellenőrizned kell.

Kiválasztási folyamatunk

1

A meghirdetett álláslehetőségeinkre már néhány kattintással lehet pályázni, ehhez használható Facebook és Linkedin fiók is.

2

Az önéletrajzok beérkezését követően a szakterületek vezetőivel együtt kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akikkel személyesen szeretnénk találkozni.

3

A kiválasztott pályázókkal telefonon vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése érdekében.

4

A jelöltek meghallgatása legfeljebb 2 körös interjú keretében történik, mely során HR és szakami beszélgetésre számíthatnak. Ez a folyamat kiegészülhet szakmai és személyiségi teszttel, nyelvi felméréssel. 

5

Miután megszületett a döntés a kiválasztott jelölttet telefonon és e-mailben is értesítjük, majd a folyamat zárásaként a jelentkezőknek visszajelzést adunk az eredményről.

Van egy javaslatunk!

Ha esetleg nem találnál olyan pozíciót amire tudnál most jelentkezni, akkor jelentkezz általánosan! Amikor regisztrálsz, megkérdezzük, hogy milyen lehetőségek érdekelnek, és amint indul egy a kategóriába beillő pozíciónk, fogunk keresni emailben! Onnan pedig már egy kattintással tudsz jelentkezni.

Kikkel találkozhatsz az interjúkon? Kiket keress kérdéseiddel?

Somorjai Fanny

Somorjai Fanny

Somorjai Fanny vagyok, és immáron fél évtizede erősítem a KÉSZ Csoportot. Pályafutásomat gyakornokként kezdtem a cégnél HR területen, majd rövid időn belül – szintén a HR csapaton belül - képzés-fejlesztési területen főállásban folytattam 3,5 éven át. Ez idő alatt sikerült megismernem és együtt dolgoznom számos tagvállalatunkkal, jobban megismerni kollégáinkat és az addig megszerzett tudásommal vágtam bele egy új mérföldkőbe a KÉSZ Csoportnál, mégpedig az end-to-end szellemi toborzásba.

Most már több, mint 1 éve, hogy a toborzó csapat tagja lehetek és főként a generálkivitelezési, gyártási és tervezési területünkön nyitott toborzás-kiválasztásokban nyújtok támogatást.

Garai Csenge

Garai Csenge

Garai Csenge vagyok, 2023 januárban csatlakoztam a KÉSZ Csoport HR csapatához, mint gyakornok. Kezdetben a kékgalléros toborzásban támogattam a kollégáim munkáját, majd az egyetem végeztével lehetőséget kaptam arra, hogy teljes állásban a szellemi toborzó csapat tagja lehessek és mint HR Researcher folytassam tovább a KÉSZ-es utamat. Általánosságban generálkivitelezési, mérnöki/műszaki, logisztika/beszerzés és back office jellegű pozíciókkal is foglalkozom és figyelem az újdonságokat, amik segíthetnek minket a legjobb jelöltek megtalálásában.

Tóth Zsófia

Tóth Zsófia

Tóth Zsófia vagyok, szakmai pályafutásomat 2020-ban kezdtem egy fejvadász cégnél gyakornokként, majd később átkerültem vállalati oldalra, szintén recruitment területre, 2023 elején pedig csatlakoztam a KÉSZ Csoporthoz toborzási és kiválasztási specialista pozícióba. Közgazdász végzettséggel rendelkezem ugyan, de mindig is jobban érdekelt a HR világa, így már fiatalon tudatosan elkezdtem építeni magam ebbe az irányba. Kezdetben fizikai toborzással és közvetítéssel foglalkoztam, viszont az idő előrehaladtával egyre komplexebb és izgalmasabb feladatokban vehettem részt. Jelenleg hozzám tartozik az IT, Pénzügy, Beszerzés, Marketing területekre történő toborzás, de felsővezetői kiválasztási folyamatokban is nyújtok HR szakmai támogatást a vezetők számára.

Csikós Éva

Csikós Éva

Csikós Éva vagyok, 2019-ben végeztem a BGE-n közgazdászként, Emberi Erőforrások szakon. Az egyetem alatt, gyakornokként, képzés-fejlesztési területen kezdtem a pályafutásom, majd egyetem után, a toborzás felé vettem az irányt és mára már 5 éve dolgozom recruitmentben. Az első időkben munkaerőközvetítéssel foglalkoztam, kifejezetten IT keresésekre specializálódva. Ezt követően, egy nemzetközi vállalatnál folytattam a karrierem, ahol sokféle területet ismerhettem meg, így foglalkoztam többek között pénzügyi, adózási, jogi, marketing, HR, IT és risk management pozíciókkal is. Jelenleg a KÉSZ csapatát van szerencsém erősíteni, mint toborzási és kiválasztási specialista.

Csergő Nóra

Csergő Nóra

Csergő Nóra vagyok, 2022 elején startoltam a KÉSZ-nél toborzási és kiválasztási specialista pozícióban. Végzettségemet tekintve geográfus vagyok, de a munka világában korán az értékesítés és HR felé vettem az irányt majd szereztem 5 év tapasztalatot szolgáltatói oldalon egy munkaerő közvetítőnél. Két ízben volt szerencsém részt venni zöldmezős beruházásban toborzási oldalról autóipari gyártó cégnél. A portfólióm főként a mérnöki, beszerzési és logisztikai pozíciókra terjedt ki, de gyűjtöttem némi tudást HR és pénzügyi keresésekben is.

Jelenleg, immáron KÉSZ-esként toborzási és kiválasztási csoportvezetőként igyekszem támogatást nyújtani a toborzó csapatnak.

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van hozzánk? Keress minket bizalommal!