Csatlakozz hozzánk

Hogyan tudsz jelentkezni hozzánk?

Ha megtaláltad a profilodba illő pozíciót, válaszd a „Jelentkezem” lehetőséget és töltsd fel önéletrajzod. Ha önéletrajzzal pályázol a rendszer automatikusan kitölti az adataid a jelentkezési mezőkben, melyek a regisztrációhoz szükségesek, így azokat csak ellenőrizned kell.

Kiválasztási folyamatunk

1

A meghirdetett álláslehetőségeinkre már néhány kattintással lehet pályázni, ehhez használható Facebook és Linkedin fiók is.

2

Az önéletrajzok beérkezését követően a szakterületek vezetőivel együtt kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akikkel személyesen szeretnénk találkozni.

3

A kiválasztott pályázókkal telefonon vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése érdekében.

4

A jelöltek meghallgatása legfeljebb 2 körös interjú keretében történik, mely során HR és szakami beszélgetésre számíthatnak. Ez a folyamat kiegészülhet szakmai és személyiségi teszttel, nyelvi felméréssel. 

5

Miután megszületett a döntés a kiválasztott jelölttet telefonon és e-mailben is értesítjük, majd a folyamat zárásaként a jelentkezőknek visszajelzést adunk az eredményről.

Van egy javaslatunk!

Ha esetleg nem találnál olyan pozíciót amire tudnál most jelentkezni, akkor jelentkezz általánosan! Amikor regisztrálsz, megkérdezzük, hogy milyen lehetőségek érdekelnek, és amint indul egy a kategóriába beillő pozíciónk, fogunk keresni emailben! Onnan pedig már egy kattintással tudsz jelentkezni.

Kikkel találkozhatsz az interjúkon? Kiket keress kérdéseiddel?

Farkas Réka

Karrier utamat szolgáltatói HR oldalon kezdtem, munkaerő-kölcsönző, fejvadász és tanácsadó cégeknél, így lehetőségem nyílt különböző szektorokban, több ügyfélnek sikeres közvetítést lebonyolítani. Hosszú távú célom mégis az volt, hogy vállalati oldalon egy cég sikeres működését támogathassam, a saját kollégák kiválasztásában vehessek részt és belső ügyfeleknek szolgáltathassak, akiket mélyebben is megismerhetek. A KÉSZ Csoportnál mindez megvalósult.

Seregélly Dalma

Seregélly Dalma vagyok, több mint 3 éve tevékenykedek HR területén. Ez alatt az időszak alatt kipróbálhattam magam banki szektorba illetve IT fejvadászként is.

Bodóki Richárd

Szakmai pályafutásom kezdetén különböző informatikai cégeknél szerezhettem tapasztalatot HR területen. Két évet töltöttem el Magyarország legnagyobb kiadójánál, ezt követően pedig az autóipar egy meghatározó szereplőjénél bővíthettem tudásom közel három évig. Múltamnak köszönhetően a munkaerőpiac több szegmensébe láthattam bele, a KÉSZ Csoportnál pedig ismét egy új szektorba kaphattam betekintést, ahol az eddig megszerzett tapasztalataimat tudom kamatoztatni, valamint szakmai ismereteimet bővíteni.

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van hozzánk? Keress minket bizalommal!