Csatlakozz hozzánk

Hogyan tudsz jelentkezni hozzánk?

Ha megtaláltad a profilodba illő pozíciót, válaszd a „Jelentkezem” lehetőséget és töltsd fel önéletrajzod. Ha önéletrajzzal pályázol a rendszer automatikusan kitölti az adataid a jelentkezési mezőkben, melyek a regisztrációhoz szükségesek, így azokat csak ellenőrizned kell.

Kiválasztási folyamatunk

1

A meghirdetett álláslehetőségeinkre már néhány kattintással lehet pályázni, ehhez használható Facebook és Linkedin fiók is.

2

Az önéletrajzok beérkezését követően a szakterületek vezetőivel együtt kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akikkel személyesen szeretnénk találkozni.

3

A kiválasztott pályázókkal telefonon vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése érdekében.

4

A jelöltek meghallgatása legfeljebb 2 körös interjú keretében történik, mely során HR és szakami beszélgetésre számíthatnak. Ez a folyamat kiegészülhet szakmai és személyiségi teszttel, nyelvi felméréssel. 

5

Miután megszületett a döntés a kiválasztott jelölttet telefonon és e-mailben is értesítjük, majd a folyamat zárásaként a jelentkezőknek visszajelzést adunk az eredményről.

Van egy javaslatunk!

Ha esetleg nem találnál olyan pozíciót amire tudnál most jelentkezni, akkor jelentkezz általánosan! Amikor regisztrálsz, megkérdezzük, hogy milyen lehetőségek érdekelnek, és amint indul egy a kategóriába beillő pozíciónk, fogunk keresni emailben! Onnan pedig már egy kattintással tudsz jelentkezni.

Kikkel találkozhatsz az interjúkon? Kiket keress kérdéseiddel?

Barta Noémi

Barta Noémi vagyok, 2021-ban csatlakoztam a KÉSZ Csoporthoz, mint toborzási és kiválasztási specialista. Korábban szolgáltatói oldalon munkaerőközvetítő cégnél dolgoztam. Főként mérnöki keresésekkel foglalkoztam építő-, autó-, gyógyszer- és élelmiszeripari partnereknél. Az építőiparban lehetőségem volt RPO (Recruitment Process Outsourcing) projekt keretein belül is kibontakozni, az ott szerzett tapasztalatokkal pedig egyenes út vezetett a KÉSZ Csoporthoz. Jelenleg a villamosipari üzletág és a minőségbiztosítási terület tartozik hozzám, de a mérnöki terület minden szegmensével szívesen foglalkozok.

Bodóki Richárd

Szakmai pályafutásom kezdetén különböző informatikai cégeknél szerezhettem tapasztalatot vállalati HR oldalon. 2 évet töltöttem el Magyarország legnagyobb kiadójánál, ezt követően pedig az autóipar egy meghatározó szereplőjénél bővíthettem tudásom 3 évig. Teljes toborzási és kiválasztási folyamatok tartoztak hozzám, fehér és kékgalléros pozíciók, vezetői kiválasztások szakterületek támogatásával. Múltamnak köszönhetően a munkaerőpiac több szegmensébe láthattam bele, a KÉSZ Csoportnál pedig ismét egy új szektorba kaphattam betekintést, mely a recruitment széles spektrumát fedi le.

Jelenleg a mérnöki (vasbetonipar, épületvillamosság-automatika, magasépítés), acélszerkezet gyártás, hajózás és vízépítés, számvitel, munkaügy területét támogatom.

Csergő Nóra

Csergő Nóra vagyok, 2022 elején startoltam a KÉSZ-nél toborzási és kiválasztási specialista pozícióban. Végzettségemet tekintve geográfus vagyok, de a munka világában korán az értékesítés és HR felé vettem az irányt majd szereztem 5 év tapasztalatot szolgáltatói oldalon egy munkaerő közvetítőnél. Két ízben volt szerencsém részt venni zöldmezős beruházásban toborzási oldalról autóipari gyártó cégnél. A portfólióm főként a mérnöki, beszerzési és logisztikai pozíciókra terjedt ki, de gyűjtöttem némi tudást HR és pénzügyi keresésekben is.

Jelenleg, immáron KÉSZ-esként, gyártásközeli, logisztikai és beszerzési pozíciókban igyekszem támogatást nyújtani :)

Kálmán Réka

A HR területtel való kapcsolatom 4 éve kezdődött. Előtte pedagógusként dolgoztam 5 évet, így nem volt nehéz a váltás ebbe az irányba. Az utóbbi 4 évben dolgoztam mind vállalati, mind szolgáltatói oldalon. Recruitmenttel 1,5 éve foglalkozom azon belül is sourcinggal. Az elmúlt 18 hónapban széles skálán mozogtak a kereséseim a felső vezetői szellemi profiloktól kezdve a fizikai pozíciókig. Jelenleg a mérnöki területet támogatom a munkámmal szoros együttműködésben a recruiterekkel.

Mező Andrea

Az elmúlt 25 évben külsős HR tanácsadóként szereztem átfogó szakmai tapasztalatot magyarországi és nemzetközi vonalon egyaránt. A fejvadász piac fejlődésénél részt vehettem a kezdetekben a jónevű, multinacionális cégek építkezési fázisaiban, a nagy létszámú keresési projektek után az évek során egyre jobban a szenior szakértői, közép és felsővezetői körre fókuszáltam és dolgoztam érdekes, összetett és kihívást jelentő HR projektekben.

A direkt keresési módszert alkalmazva kulcsemberek és vezetők kiválasztását menedzseltem, illetve támogattam a különböző vállalatok HR igazgatóit, felsővezetőit, az egyes cégek tulajdonosi körét. A 2000-es évektől számos átalakítási, fejlesztési és audit projektben vettem részt, nagyvállalatok HR átalakítási folyamataiban vállaltam kulcsszerepet. Széles körű iparági ismeretem egy idő után egyre nagyobb rálátást és magabiztosságot adott az új területek és kihívások megtalálásában is.

A KÉSZ Csoport dinamikus fejlődése során a minőségi szakemberek, munkatársak kiválasztásával a célom, hogy támogassam a vállalat stratégiáját és megtaláljam a legjobb munkatársakat az adott szakterületekre. Jelenleg a back office területre fókuszálva keresem a megfelelő háttérrel rendelkező munkatársakat, szenior szakértőket.

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van hozzánk? Keress minket bizalommal!