Csatlakozz hozzánk

Hogyan tudsz jelentkezni hozzánk?

Ha megtaláltad a profilodba illő pozíciót, válaszd a „Jelentkezem” lehetőséget és töltsd fel önéletrajzod. Ha önéletrajzzal pályázol a rendszer automatikusan kitölti az adataid a jelentkezési mezőkben, melyek a regisztrációhoz szükségesek, így azokat csak ellenőrizned kell.

Kiválasztási folyamatunk

1

A meghirdetett álláslehetőségeinkre már néhány kattintással lehet pályázni, ehhez használható Facebook és Linkedin fiók is.

2

Az önéletrajzok beérkezését követően a szakterületek vezetőivel együtt kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akikkel személyesen szeretnénk találkozni.

3

A kiválasztott pályázókkal telefonon vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése érdekében.

4

A jelöltek meghallgatása legfeljebb 2 körös interjú keretében történik, mely során HR és szakami beszélgetésre számíthatnak. Ez a folyamat kiegészülhet szakmai és személyiségi teszttel, nyelvi felméréssel. 

5

Miután megszületett a döntés a kiválasztott jelölttet telefonon és e-mailben is értesítjük, majd a folyamat zárásaként a jelentkezőknek visszajelzést adunk az eredményről.

Van egy javaslatunk!

Ha esetleg nem találnál olyan pozíciót amire tudnál most jelentkezni, akkor jelentkezz általánosan! Amikor regisztrálsz, megkérdezzük, hogy milyen lehetőségek érdekelnek, és amint indul egy a kategóriába beillő pozíciónk, fogunk keresni emailben! Onnan pedig már egy kattintással tudsz jelentkezni.

Kikkel találkozhatsz az interjúkon? Kiket keress kérdéseiddel?

Barta Noémi

Barta Noémi vagyok, 2021-ban csatlakoztam a KÉSZ Csoporthoz, mint toborzási és kiválasztási specialista. Korábban szolgáltatói oldalon munkaerőközvetítő cégnél dolgoztam. Főként mérnöki keresésekkel foglalkoztam építő-, autó-, gyógyszer- és élelmiszeripari partnereknél. Az építőiparban lehetőségem volt RPO (Recruitment Process Outsourcing) projekt keretein belül is kibontakozni, az ott szerzett tapasztalatokkal pedig egyenes út vezetett a KÉSZ Csoporthoz. Jelenleg a villamosipari üzletág és a minőségbiztosítási terület tartozik hozzám, de a mérnöki terület minden szegmensével szívesen foglalkozok.

Csergő Nóra

Csergő Nóra vagyok, 2022 elején startoltam a KÉSZ-nél toborzási és kiválasztási specialista pozícióban. Végzettségemet tekintve geográfus vagyok, de a munka világában korán az értékesítés és HR felé vettem az irányt majd szereztem 5 év tapasztalatot szolgáltatói oldalon egy munkaerő közvetítőnél. Két ízben volt szerencsém részt venni zöldmezős beruházásban toborzási oldalról autóipari gyártó cégnél. A portfólióm főként a mérnöki, beszerzési és logisztikai pozíciókra terjedt ki, de gyűjtöttem némi tudást HR és pénzügyi keresésekben is.

Jelenleg, immáron KÉSZ-esként, gyártásközeli, logisztikai és beszerzési pozíciókban igyekszem támogatást nyújtani :)

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van hozzánk? Keress minket bizalommal!