Gyakornokoknak

KARRIER RAJT PROGRAM

Tanulmányaid mellett szeretnél gyakorlati tapasztalatot is szerezni? Itt a helyed a KÉSZ Csoportnál! Neked ajánljuk gyakornoki programunkat, ha szeretnéd elindítani a karriered. Miért minket válassz?

  • Mert rugalmasak vagyunk, és az órarendedhez igazodva tudod beosztani a gyakorlati idődet.
  • Mert közel vagyunk a nagyobb egyetemekhez, így hamar beérsz az óráidra.
  • Mert budapesti irodaházunkhoz közel számos kikapcsolódási lehetőséget találsz, ahol a munka után ki tudod fújni magad. (Nyáron a Budapest Parkot ajánljuk!)

Cégcsoportunknál két gyakornoki programmal találkozhatsz:

  • nyári kötelező szakmai gyakorlat
  • szakterületednek megfelelő gyakornoki állás

Mik a részvétel feltételei?

  • aktív hallgatói jogviszony
  • órarended lehetővé teszi, hogy heti 20 órában nálunk legyél
  • kellő ambícióval és kitartással rendelkezel a szakma elsajátításához

A nyári kötelező szakmai gyakorlatra olyan fiatalokat várunk (építész, építőmérnök, villamosmérnök és gépészmérnök hallgatók), akiknek a tanintézményüknél meghatározott 4, 6 vagy 8 hetes időszakban kell kötelező gyakorlatot tejesíteniük.

A szakterületednek megfelelő gyakornoki pozícióinkat ITT találod meg.

Kérdéseid lennének gyakornoki programjainkkal kapcsolatban?

Keress minket bizalommal!

A nyári kötelező gyakorlat keretein belül elsősorban kivitelezési területre várjuk a hallgatókat.

A diákokkal hallgatói munkaszerződést kötünk a gyakorlat idejére, a kompenzáció a törvényben meghatározott mértékben történik.

Mit mondanak, akik már részt vettek programunkban?

Máté – építésvezető

A gyakornoki időm alatt két területbe, a beszerzésbe és a kivitelezésbe nyertem bepillantást – ez utóbbinál le is ragadtam, noha statikusként diplomáztam. A beszerzésen eltöltött időszak számomra igencsak jó hangulatban telt, köszönhetően a munkatársak fejlett humorérzékének. A munka mennyisége ebben az időszakban kellemes volt és a nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően az egyetemi kötelezettségeimnek is eleget tudtam tenni. Ez a program tökéletes arra, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló területet, főleg ha nincs konkrét elképzelésed.

Gergely – statikus tervező

Ha a gyakornoki programunkban való részvételen gondolkozol, akkor mindenképpen arra biztatlak, hogy jelentkezz. Nagyszerű választás, ha jelenleg még kicsit bizonytalan vagy azt illetően, hogy pontosan melyik területen szeretnél elhelyezkedni, de ha esetleg már konkrét elképzelésed van, akkor is rendkívül sokat profitálhatsz a részvételből. Számomra nagyon hasznos volt, hogy már az MSc-s tanulmányaim során is felelősségteljes feladatokat végezhettem és közösen dolgozhattam a kollégáimmal olyan projekteken, amelyeket végül élőben is láthattam megvalósulni. A program rotációs jellegének köszönhetően az 1 éves időintervallum alatt olyan területeken próbálhatod ki magad, amelyekre kizárólag csak az egyetemi tanulmányokra koncentrálva nem lenne lehetőség. Statikusként nekem a tervező irodára esett a választásom, így azóta is ezen a részlegen tevékenykedem. Ez idő alatt is újabb gyakornokok érkeztek Hozzánk a program keretein belül, így őket már én is segíthettem a fejlődésben a korábbi tapasztalataim és a tudásom megosztásával.